Ulrika Widman

Min kollega sedan 2011 är duktiga Ulrika Widman. Här finner du info om henne, vilka tjänster hon erbjuder, vilken kompetens/utbildning hon har, priser mm:

Jag heter Ulrika Widman och jobbar i Luleå på Peters Fysio som massör och PT – Personlig Tränare.

Jag är utbildad och diplomerad friskvårdskonsult samt licensierad Personlig tränare,  massör och kostrådgivare. Det innebär att jag har en helhetsbild av hälsa. I och med att jag jobbar som massör kombinerat med personlig träning så har jag stor förståelse hur muskler, leder och kroppen fungerar. I och med min idrottsbakgrund är jag van att jobba med skador och rehabilitering av dessa. Att förstå kroppen och hur den fungerar gör att det går lättare att förstå varför det gör ont och vad man kan göra för att lindra och förbättra en skada.

Jag har också stor erfarenhet av att jobba med förutsättningar som kan vara på grund av sjukdom och andra utmaningar i livet. Man behöver inte vara skadad elitidrottare för att kunna få rätt hjälp. Jag har själv personlig erfarenhet av många former av träning. Jag har spelat fotboll och varit fystränare för ett damlag i Luleå. Jag har i många år varit gruppass- instruktör och håller fortfarande i många olika former av olika gruppass. Jag tränar styrkelyft och har medlemskap i en styrkelyftarförening. Jag har tävlat i olika styrkegrenar, tränat och tävlat i crossfit, samt tränar löpning, skidor och MTB-Mountainbike. Sen tränar jag och håller i olika former av Yogapass. Jag gillar att variera och blanda olika former av träning!

Tjänster som jag erbjuder är; Olika former av massage behandlingar, Personlig Träning, Kostrådgivning, föreläsningar, gruppass och kurser.

Jag är medlem i Kroppterapeuternas yrkesförbund och har både patient och ansvarsförsäkring.

AVSLAPPNINGSMASSAGE

Avslappningsmassage är en mjuk, välgörande och förebyggande massage. Passar perfekt om man känner sig spänd och stressad.

Avslappningsmassage, 60 min                           675:-

Avslappningsmassage, 45 min                           575:-

Avslappningsmassage, 30 min                           450:-

BEHANDLANDE MASSAGE

I behandlande massage ligger fokus på direkta problem, exempelvis ont i nacke, värk i ländrygg, stel rygg, ont i höfter, trötta vader mm.

Vid behov använder jag mig av stretching och triggerpunktsbehandling.

Behandlande massage, 60 min                          675:-

Behandlande massage, 45 min                          575:-

Behandlande massage, 30 min                          450:-

SVENSK KLASSISK MASSAGE

Svensk klassisk massage är en djupgående massage. Musklerna bearbetas med knådningar och strykningar. Detta minskar värk och spänningar i muskler och leder samt även svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation.

Svensk klassisk massage, 60 min                      675:-

Svensk klassisk massage, 45 min                      575:-

Svensk klassisk massage, 30 min                      450:-

 

HOT STONE MASSAGE

Här får du en behandling med hjälp av varma stenar. Värmen gör att musklerna lättare slappnar av och du får en annan slags upplevelse än med traditionell massage. Bland de som provat så är det en mycket uppskattad behandlingsform

Hot stone massage, 60min      795:-

Hot stone massage, 30min      495:-

PERSONLIGTRÄNING

Personlig träning är något som passar alla. Träningen är individuellt anpassad. Därför spelar det ingen roll hur gammal man är, vad man har för mål med träningen eller hur den fysiska formen är. Alla kan få hjälp med att förbättra sin hälsa eller ta sin träning till nya nivåer. Hos oss tränar vi i vårt egna gym, du behöver alltså inte tillhöra något speciellt gym eller ha gymkort.

Kontakta mig för fler frågor om olika upplägg och priser. Jag kan erbjuda olika PT-paket och upplägg. Behöver och vill du kombinera din PT-träning med behandling/massage så funkar det!

Personligt träning, 60 min       675:-

Personligt träning, 45 min      525 :-

Mängdrabatt 60min: 5-14 gånger:                    650kr /gång

Mängdrabatt 60min: 15 gånger eller mer      625kr /gång

 

KOSTRÅDGIVNING

Kostrådgivning handlar om att hitta ett sunt förhållande till mat. Vad vi äter spelar stor roll i hur vi mår och hur vår hälsa är. Det vi äter är avgörande för vad vi orkar, hur vi mår och vad vi väger. Kostrådgivning kan handla om att minska kroppsfett, gå ner i vikt, öka muskelmassa och/eller gå upp i vikt. Det kan också handla om att få ordning på kosten för att prestera bättre resultat i sin träning eller idrott.

Tillsammans lägger vi upp ett kost program som passar dig och dina målsättningar.

Kostrådgivning, 60 min, 675:-