Skidkurser

 

20151128_153754

För 10e året arrangerar Peters Fysio & Rehab skidkurser. Vi har erfarna lärare med tävlingsbakgrund och vi håller kurser i både skate-teknik och i klassisk stil.

Grundkurs i klassisk och grundkurs skate

6 tillfällen totalt, start onsdag 6e december. Därefter 13 och 20e december, 10e, 17e och 24e januari. Vid kallare än -17 eller annat extremt väder flyttar vi fram till nästa vecka. Tid och plats: 18.15 skate-teknik, 19.30 klassisk teknik. Samling vid den gamla värmestugan, inte på Stadion alltså.

Vi kommer lägga mycket fokus på teknik; främst i flack terräng men även utförsbackar, uppförsbackar samt instruera hur du klarar kurvor och byter teknik. Vid något tillfälle kommer vi även prova på intervaller och/eller tempoträning. Kursen riktas främst till motionärer/nybörjare men alla är välkomna oavsett bakgrund. Max 10 deltagare per kurs för att alla ska få personlig feedback.

Fortsättningskurs 2018

För dig som åkt en del skidor men upplever att åkningen hade kunnat gå fortare, smidigare och lättare så är det här en bra kurs. Du får tips som passar din nivå för att åka med bästa möjliga teknik och du får också med dig tips för träning på egen hand. Tid och dag: Ännu ej bestämt, men vill du fråga mer eller förboka en plats så går det bra. Start i januari, 6 ggr och både klassiskt/skate.

Pris:  1700 kr/kurs. 10% rabatt om 2 anmäler sig samt för er som varit kund hos oss tidigare. 15% om 3 eller fler anmäler sig. Avdragsgillt som friskvård.

För anmälan eller kontakt:

Peter Johansson. Leg Sjukgymnast, Lic Personlig Tränare, Massör

www.petersfysio.se 070-3126662 petersfysio@gmail.com