Sjukgymnastik/Fysioterapi

Jag har jobbat som sjukgymDSC_9880nast (Numera Fysioterapeut) sedan 2007, både i privat verksamhet och på vårdcentral. Fysioterapi kan hjälpa alla som har besvär från kroppens rörelseapparat, det vill säga våra muskler och leder. Dessutom kan fysioterapeutisk behandling och träning inverka positivt på huvudvärk, nedstämdhet, allmän värk etc. Exempel på besvär som jag hjälper kunder med är ryggbesvär; akuta och långvariga, sk musarm (tennis/ golfarmbåge), idrottsskador (aktiva från fotboll, tennis, styrkelyft, handboll, längdskidor etc), migrän, nack-, och skulderbesvär.

Vi börjar med undersökning och bedömning; fastställande av orsak till dina besvär. Därefter gör vi upp en behandlingsplan som kan bestå av  t ex manuella mobiliseringar, akupunktur, olika typer av massage, manuella friktioner, töjningar etc.

DSC_9891

Ofta kombineras behandling med ett specifikt rehabprogram och senare förebyggande träning för att undvika liknande besvär i framtiden.

Jag har mottagning för behandling och undersökning på Rådstugatan 6 i Luleå. Varmt välkommen. Vi har ej sk etablering så frikort gäller ej. Nuvarande pris på sjukgymnastik är 395 kr per besök.

För bokning av tid kan du kontakta mig eller boka själv på:

https://www.bokadirekt.se/places/peters-fysio-och-rehab-7431