PT-grupp

Peters Fysio och Rehab | Personlig träning Luleå
Peters Fysio och Rehab | Personlig träning Luleå

Vi har hållit i PT Smågrupp sedan ett par år. I dagsläget är ingen ny PT-grupp planerad pga vi har många andra engagemang just nu, men det blir garanterat fler PT-grupper framöver. Här nedan info om den senaste omgången som genomfördes:

PT i Små-grupp är för dig som vill få samma motivation som från ett gruppträningspass, kombinerat med den individuella hjälp och fokus du får av  personlig träning. Ett effektivt och roligt sätt att kickstarta eller komma vidare i din träning. Vi kommer sträva efter att förbättra såväl din fysiska status som din mentala med motivation och träningsglädje!

Passen anpassas och utformas både efter gruppen och efter den enskildes förutsättningar & behov. Vi använder skivstång, hantlar, kettlebells, kroppen, konditionsapparater, medicinbollar, gummiband etc… Svårighetsnivå anpassas efter er som deltagare, men målet är att ni ska kunna det viktigaste för att träna på egen hand. Vi är vana att träna både personer som är absoluta nybörjare och personer som söker nya utmaningar eller vill höja sin prestationsförmåga, så alla är välkomna. Perfekt att ta med partnern, kollegan, barn/förälder…

Antal deltagare: Minst 3, maximalt 5 stycken.

8 PT-träningstillfällen i grupp under en period över 6 veckor.

Pris: 1950:-

Tid: Kl 18.30-19.30, datum: 13/9, 17/9, 20/9, 24/9 27/9, 1/10, 8/10, 15/10

Plats: Peters fysio & Rehab, Rådstugatan 6, Luleå

Vi som håller i PT-passen:

Peter Johansson; Lic Personlig Tränare, Leg sjukgymnast, Lic Massö

r www.petersfysio.se

Ulrika Widman; Lic Personlig Tränare, Lic massör, Dipl Friskvårdskonsult www.ulrikawidman.se 0705755553

Anmälan samt frågor och funderingar:

Peter: 070-3126662, petersfysio@gmail.com