Kundreferenser

Veronica

Hej, Peter!

Jag känner att jag vill tacka dig för att du hjälpte mig med min styrketräning och löpning! Mina knän har varit besvärliga sedan -14, men med din hjälp med tung styrketräning och genom att öka löpningen försiktigt har jag nu nått mitt mål att springa en mil! Till och med 11,5 km och jag är så exalterad – ska komma upp i ännu längre sträckor!

Tack så hemskt mycket för din hjälp! Så länge jag fortsätter håller igång den tunga styrketräningen verkar knäna må bra så det fortsätter jag med.

Ha en kanonhelg!
Veronica

Mårten Woxberg

När jag fyllde 34 i år så fick jag ett gäng pass med en personlig tränare av min kära +Tina Woxberg. Nu är de passen slut och idag har jag nytt personbästa i både marklyft och ”front squat” (80 respektive 50 kilogram). Det har varit jätteskönt att ha några pass i veckan där jag måste ta mig ut och röra på mig och inte tänka på något annat än vikten framför mig. Därför har jag bestämt mig för att fortsätta hos min PT två till tre gånger i månaden och fortsätta att röra på mig under egna pass. Tack

Deltagare från löpkurs 2014:

”Jag sa till min kompis innan: om löpkursen är hälften så inspirerande som skidkursen är det ju lätt värt det!” Och det är den! 🙂 Jag är inspirerad att springa och träna mer i största allmänhet, mer och oftare. Med Er hjälp känner att jag har möjlighet att förbättra både fart, styrka, kondition och teknik.”

 

Margarita Korenkova

Hej. Jag heter Margarita och är 36 år. Med denna skrivelse vill jag uttrycka min tacksamhet till Peter.  Jag har blivit rekommenderat Peter av min arbetskollega när jag har fått ett reellt ryggskott. Han har hjälpt mig att gå genom den jobbiga perioden och fick mig upp på benen igen. Peter är en väldigt professionell, engagerad och duktig sjukgymnast. Han visar verkligen medkänsla, stödjer och bryr sig om sina kunder. Tidigare har jag varit hos olika sjukgymnaster men var inte riktigt nöjd. Önskar att alla sjukgymnaster var som Peter! Tusen tack!

Hälsningar, Margarita

Eva Ellert

Är en kvinna på 50+ som 2005 skadade mig när jag motionsåkte skidor på längden. I en kurva tappade jag balansen, fick jag en vridning i knäeét och ramlade. Tog mig på instabilt knä hem staplande genom skogen. Både korsbandet och sidoligamentet gick av samtidigt som det fanns en spricka/fraktur på ledytorna. Jag opererades och var kryckgående i 6v då jag inte fick belasta benet mer än 10%. Insåg hur lätt det var att bli skadad eftersom kurvan inte var brant eller farten hög men jag var väldigt otränad och bar på en övervikt på 20 kg. Bestämde mig på stående fot att träna upp mig och bli stark samt gå ner dessa kilon. Gick på rehabilitering på Cityrehab och lyckades med mina mål och fortsatta regelbundet att träna där efter att min rehabilitering var klar. Började också att löpträna och tyckte det var riktigt kul.

Provade under åren på de olika gymmen i stan men hade svårt att trivas där och jag blev kvar på Cityrehab. Min sjukgymnast hjälpte mig med övningar men var mest van med rehabilitering och det stadiet hade jag för länge sedan passerat. Vid årsskiftet 2009/2010 provade jag än en gång på Inpuls och stötte på Peter där. Han hade nyss börjat och erbjöd prova på träning. Hans upplägg påminde mig om min träning på Cityrehab men hans kunskap att träna utöver rehabilitering gjorde att jag beställde 10 pass med honom. De passen har gett mig många nya metoder, kunskaper och insikter hur jag kan träna. Han har också fått mig att utmana mig mer än jag trott varit möjligt. Kommer aldrig glömma när han fick mig att höja farten på löpbandet, en hisnande men otrolig kul känsla för det gick. Det blev lite mer än de 10 passen jag från början hade tänkt och jag har även varit med i gruppträning i cross-fit med honom. Eftersom jag älskar att åka skidor på längden gick jag och min man skidträning på Kronan/Ormberget med honom. Jag tycker Peter är en underbar PT, fylld av energi och entusiasm som smittar av sig. Han ser kapacitet man inte själv vet att man har och är en utmärkt coach. Det har känts tryggt och bra att han är utbildad sjukgymnast. När jag någongång vill unna mig massage är det bara Peter som hädanefter. Man måste prova för att veta vad jag menar. Har bokat 10 pass till min son som är en periodare i sin träning för att han ska få stöd och hjälp. Är lite avundsjuk på honom som får ha Peter ett tag. Tar nog några pass själv snart.

Eva Johansson

Mitt namn är Eva och jag är i 60-årsåldern. Jag har gått på Personlig Träning hos Peters Fysio under 2011. Jag behövde en puff för att komma igång med min träning igen. Den hade legat nere under ett par år. Det jag blivit mest glad över under denna tid jag gått hos Peter är att jag förstått att jag inte har något fel i mitt knä. Varför jag fått smärta i knät när jag springer har snarare berott på att jag varit otränad. Peter har gett råd, stöd och uppmuntran under de gånger vi träffats. Även fast jag själv tyckt att det ej gått så bra alla gånger så har Peter uppmuntrat och stöttat så att jag ej tappat modet.

Jag kom i kontakt med Peter i samband med affärsnätverket BNI.

Carina Strandberg

42-årig trebarnsmamma, som bl. a gillar friluftsliv, resor & att röra på mig. Spelade fotboll fram till 24-års ålder, tränat på gym (mestadels gruppträning) till och från sedan dess. I och med att barnen föddes, inleddes en 10-års period av väldigt låg träningsfrekvens.

Jag kände att jag ville få ut bättre resultat av min träning med avseende på bättre kondition, bli starkare & även gå ned i vikt, och bestämde mig för att satsa på PT-träning. Vid ett informationsmöte på Inpuls kring personlig träning i november 2010, träffade jag Peter för första gången. Jag bestämde mig för att anlita honom, eftersom han kunde erbjuda såväl PT, massage samt är utbildad sjukgymnast. Utifrån mina mål har Peter satt ihop träningsprogram, som jag har kunnat följa mellan de tillfällen som vi har kört PT på gymmet. I mitt fall har det till största del inneburit att jag har tränat en hel del löpning, såväl intervallträning som längre distanser, samt styrketräning med fria vikter. Vi har även kört en del crossfit/cirkelträning. Vi har i snitt kört PT-träning tillsammans varannan vecka sedan i december 2010.

Peter är bra på att peppa under våra gemensamma PT-pass och han visar ett stort engagemang i sina kunder genom att höra av sig för att kolla hur träningen går mellan de inplanerade PT- passen.

Genom att anlita Peter, har jag fått en bättre struktur på min träning och uppfyllt många av mina uppsatta träningsmål.

Om du funderar på att skaffa dig en personlig tränare, kan jag varmt rekommendera Peter!

Mikael Gerlach

Jag heter Mikael och tränar friidrott med en huvudsatsning på 200m och 400m. Träningen för dessa sträckor är enormt krävande, framför allt för att 99% av löpningen sker på en löparbana som är allt annat än skonsam för kroppen. Belastningen på kroppen är därför extrem, och jag har efter bara två års träning haft problem med benhinnor, knän och rygg. Men för tillfället är min kropp 100% och klarar av träningen mycket bra, vilket jag kan tacka Peter för. Han hjälpte mig tålmodigt, framförallt med mina benhinnor, vilka jag hade haft problem med i över ett år innan jag bad honom om hjälp. Jag gjorde inte alltid gjorde som han sa, så ibland hamnade vi på ruta ett igen och jag fick en (mindre) utskällning. Oavsett om man håller på med träning på motionsnivå eller elitnivå så är det viktigt att ha en person i sin närhet som kan hjälpa till, och framförallt vågar säga till på skarpen när man gör fel, för det ser man inte alltid själv. För mig var och är den personen Peter. Tack!