Friskvård Företag

Peters Fysio har sedan starten 2008 riktat sig till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder ett stort antal friskvårdstjänster mot företag i Luleå med omnejd.

Företagsmassage:  Vi erbjuder företagsmassage med hög kvalité och kompetens till bra priser. Vi har bra egna lokaler ni är välkomna till, eller så kommer vi ut till Er. Vi har arbetat med massage mot privatpersoner, företag och idrottslag/föreningar i många år vilket bäddar för en positiv upplevelse för Er.

Träningspass: Om ni har utrymme hos er kan vi komma ut till era lokaler och hålla pass där, annars kan vi göra det hos oss i centrala Luleå. Inomhus kan vi t ex hålla pass i styrketräning, core, kettlebells och cirkelträning. Utomhus kan vi göra i stort sett alla ovan nämnda pass sommartid plus militärliknande träning där vi använder naturens motstånd och diverse vikter för rolig och varierad träning, t ex kasta stenar, springa i obanad terräng, välta bildäck och annat skoj.

Löpskola och Skidkurs: Vintertid håller vi ofta kurser i längdskidåkning, klassisk eller skate. Vi har bl a hjälpt SSAB, LKAB, Tieto, Vattenfall mm samt hundratals privatpersoner. Löpskolning har  vi kört i flera år vilket varit mycket uppskattat, någon av våra tränare kan hjälpa dig att ta din löpning till helt nya nivåer! Självklart kan vi kombinera löp-, och skidkurs med andra pass eller en föreläsning. Nedan en bild från en av alla våra skidkurser vintern 2017. 20151128_153754

 

Häsloföreläsningar:

1. Hälsoföreläsning. Kan livsstilen påverka sjukdom & hälsa? Kan man träna sig frisk?  Kan man äta sig frisk eller sjuk? Vad är rimliga förväntningar på en förbättrad livsstil och vilka är de effektivaste verktygen? Med en holistisk hälsosyn försöker vi ge en bred syn på hur människor själva kan bli friskare och starkare.  Mycket uppskattad föreläsning, kan varmt rekommenderas!

2. Förberedelse för t ex Vasalopp, Triathlon eller Löptävling. Av Peter Johansson, själv sjukgymnast och lic personlig tränare med många års tävlande i längdskidor, löpning samt crossfit, landsvägscykel triathlon mm. Hur tränar du för att undvika skador, hur blir du snabbare och starkare löpare, skidåkare, triathlet mm?

3. Styrketräning. Varför ska man styrketräna? Vilka redskap behöver man? Vad kan man göra hemma? Hur ofta och hur intensivt? Lär dig under denna föreläsning hur du kan maximera din hälsa i vardagen, din prestation som idrottare, lyfta tyngre i gymmet eller förebygga skador som motionär.

Finns många fler exempel på föreläsningar vi kan hålla inom hälsa, kost och träning, hör av er för info och offert.

Yoga. För mental och fysisk återhämtning är yoga utmärkt. Det är faktiskt också bra styrketräning och utmärkt för medvetenhet och smidighet  samt rörlighet i leder och släpper på spänningar i muskler. Det går också relativt fort att lära sig även för nybörjare, så det är inga problem att ha en grupp med olika mycket erfarenhet.

Övriga tjänster: Personlig Träning, Sjukgymnastik, Kostrådgivning, Ergonomi på arbetsplatsen mm. Hör av er för mer info och offert. För Personlig Träning och Sjukgymnastik, se andra flikar på hemsidan.

 Vi kan även skräddarsy paket med kombination av olika tjänster. För en friskvård och företagshälsovård värd namnet, anlita experter som bryr sig om att leverera resultat! Kontakta Peters Fysio för att bli en friskare, starkare och hälsosammare arbetsplats.